Tarieven

Particulieren / woonhuis

De groepenkast vervangen, waar begint u?
Er zijn heel veel verschillende soorten groepenkasten. Hoeveel groepen heeft u nodig en hoe zwaar is uw aansluiting die geleverd wordt door uw leverancier? Weet u het antwoord op deze vragen kunt u zelf bepalen welke groepenkast u nodig heeft. De geleverde prijzen zijn inclusief demonteren van de oude groepenkast en plaatsing en aansluiten van de nieuwe groepenkast.

Bekijk de prijzen voor het vervangen van de groepenkast.

Neem contact op

Groepenkasten 1 fase incl. hoofdschakelaar Prijs inclusief montage en plaatsing
4 Groepen / 2 aardlekschakelaars
5 Groepen / 2 aardlekschakelaars
6 Groepen / 2 aardlekschakelaars
7 Groepen / 2 aardlekschakelaars
8 Groepen / 2 aardlekschakelaars


Groepenkasten 3 fase incl. hoofdschakelaar Prijs inclusief montage en plaatsing
6 Groepen / 2 aardlekschakelaars
7 Groepen / 2 aardlekschakelaars
8 Groepen / 2 aardlekschakelaars
9 Groepen / 3 aardlekschakelaars
10 Groepen / 3 aardlekschakelaars

Heeft u meer groepen nodig of specifieke wensen? Neem dan contact op of laat u terugbellen voor advies op maat.

Neem contact op

Nen 3140 keuring

Veel verzekeringen verplichten een NEN 3140 keuring, ook daarvoor bent u aan het juiste adres bij de groepenkast assistent. De kosten voor een Nen 3140 keuring is sterk afhankelijk van de grote van uw pand of huis.

NEN 3140 keuring Prijs
Tot 100m²
100m² tot 200m²
200m² tot 400²
Groter dan 400m² Neem contact op

Vereniging van eigenaren en woningbouwverenigingen

Het collectief vervangen van de groepenkasten levert veel prijsvoordeel op. Denk aan het groot inkopen van alle groepenkasten. De groepenkast assistent heeft veel ervaringen in het meedenken en ontwerpen van een groepenkast vervangingsplan. Geen groepenkast is hetzelfde. De specialisten van de groepenkast assistent help u als VVE met de keuze voor de groepenkasten.

Nen 3140 keuring voor woningbouwverenigingen en VVE

Het collectief uitvoeren van NEN3140 keuring is ook 1 van de specialiteiten van de groepenkast assistent. Neem hiervoor contact of laat u terugbellen voor advies op maat.

Natuurlijk kunt u ook bij de groepenkast assistent voor het totaal ontzorgen van de elektrische installatie. Ontzorgen is bij de groepenkast assistent niet zomaar een goedgekozen woord.

  • Wij controleren en repareren
  • Zijn altijd bereikbaar bij storingen
  • Adviseren en ondersteunen
  • Altijd zeker van een vaste prijs

Ervaar zelf het gemak en bespaar, neem contact op of laat u terugbellen.

Neem contact op

Groepenkast voor Bedrijven

Naast het plaatsen van groepenkasten bij vereniging van eigenaren, particulieren en woningbouw verenigingen heeft de groepenkast assistent ook jarenlange ervaringen bij bedrijven. Een groepenkast voor bedrijven heeft net als bij particulieren veel zorg nodig. Een bedrijf kan het zich niet permitteren dat de stroom uitvalt door een fout. Met de ervaring en deskundigheid van de groepenkast assistent heeft u de zekerheid van het juiste advies en installatie.

Voor een bedrijf is het natuurlijk belangrijk dat er altijd doorgewerkt kan worden. Samen met u maakt de groepenkast assistent een vervangingsplan zodat er van de vervanging zo min mogelijk gemerkt wordt bij u in het bedrijf.

NEN 3140 keuring voor bedrijven verplicht

Als werkgever bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van uw werknemers. Een keuring van de elektrische installatie is daarvoor vereist. Daarnaast eisen de verzekeringen vaak een Nen 3140 keuring en wordt bij het ontbreken van een keuringsrapport niet uitgekeerd in geval van calamiteiten.

Een keuring van een bedrijf is veelal ingewikkelder dan van een woonhuis. Aangeraden wordt om de keuring 1 keer in de 5 jaar uit te laten voeren.

Kosten Nen 3140 voor bedrijven

De kosten voor een Nen 3140 kering voor bedrijven is afhankelijk van de grote, functie en staat van de installatie. Voor een passend advies neemt u contact op met de groepenkast assistent.

Neem contact op

banner2-500x300

Wie is de Groepenkast Assistent?

De groepenkast assistent is onderdeel van Elektro technisch bureau A. Hogenes uit Alphen aan den Rijn. Wij zijn gespecialiseerd in de elektrotechniek en leveren alleen betrouwbare en veilige installaties. Samen met onze kennis van groepenkasten zijn wij uw ideale partner.

Contact

Groepenkast Assistent
Distributieweg 21
2404 CM Alphen aan den Rijn
  • T: 0172 – 74 55 50
  • F: 0172 – 74 55 59
  • E: info@etbhogenes.nl