De Assistent

Waarom de groepenkast assistent?

Aanleg en controleren van groepenkasten voor een scherpe prijs. Omdat iedereen gebruik moet kunnen maken van veilige stroom.

De groepenkast is het hart van elke woning of bedrijf. En niet meer weg te denken uit onze levensstijl. Een leven zonder stroom kan niemand zich meer voorstellen. Telefoons, internet, ijskasten en verlichting, niets doet het zonder de hulp van de groepenkast. De groepenkast is de hart van elke woning. De groepenkast assistent weet dit als geen ander. De groepenkast assistent heeft de capaciteit om grotere projecten snel en vakkundig te leveren. Meerdere groepenkasten worden geplaatst met elk de juiste capaciteit. In de loop der jaren veranderd de benodigde capaciteit bij iedereen. Zijn de huidige groepenkasten van de bewoners nog wel up-to-date en veilig? Voor u als VVE of woningcorporatie is dit van groot belang. De groepenkast assistent gaat het voor u na.

Wat doet de groepenkast assistent?

De groepenkast assistent vervangt de oude stoppenkast voor een nieuwe groepenkast. Naast vervanging controleren wij ook uw nieuwe groepenkast door middel van een NEN3140 keuring. Brand door kortsluiting of overbelasting wordt vaak veroorzaakt door verkeerd of ongecontroleerde elektrische installaties waaronder uw groepenkast. Dit wil de groepenkast assistent voorkomen. Heeft u zich wel eens afgevraagd wat er kan gebeuren als het plaatsen van een groepenkast niet goed wordt gedaan? U moet er toch niet aan denken. De assistent werkt uitsluitend met technisch hoog opgeleid personeel met inzicht in de juiste groepenkast voor uw situatie. De groepenkast assistent staat altijd garant voor een veilige installatie. Vervangen van uw groepenkast voor een scherpe prijs? De groepenkast assistent staat voor u klaar. De beste kwaliteit voor de laagste prijs omdat iedereen moet kunnen leven in een veilige omgeving.

Hoe werkt de groepenkast assistent?

De groepenkast assistent is onderdeel van elektro technisch bureau A. Hogenes uit Alphen aan den Rijn. Voor het vervangen van een groepenkast in regio Zuid-Holland of Noord-Holland bent u daarom aan het juiste adres bij de assistent. Naast het vervangen kan de groepenkast assistent ook groepen bijplaatsen en aanleggen. Bijvoorbeeld bij de aanschaf en installatie van een nieuw elektrotechnisch apparaat in huis, zoals een Quooker, wasdroger of magnetron. De groepenkast ombouwen voor de aanleg van zonnepanelen? Ook dan bent u aan het juiste adres bij de assistent. Alle monteurs van de groepenkast assistent zijn naast experts in het plaatsen of controleren van groepenkasten ook professioneel installateur van zonnepanelen. Voor alle vragen over  uw elektrische installaties bent u daarom ook aan het juiste adres bij de assistent.

Werkzaamheden groepenkast assistent:

 • Vervangen van de oude groepenkasten
 • Plaatsen van een nieuwe groepenkasten
 • Advies bij aantal groepen en aardlekschakelaars
 • Bijplaatsen of vervangen van nieuwe groepen of aardlekschakelaars
 • Ombouwen of vervangen groepenkasten voor de aanleg van zonnepanelen
 • Groepenkasten keuren (NEN3140 keuring)
 • Aarden van waterleiding en gasleiding in meterkast
 • Stopcontact (wcd) plaatsen in meterkast
 • Overige elektra in huis of bij bedrijven aanleggen of keuren

 

Groepenkast vervangen?

Wie is de Groepenkast Assistent?

De groepenkast assistent is onderdeel van Elektro technisch bureau A. Hogenes uit Alphen aan den Rijn. Wij zijn gespecialiseerd in de elektrotechniek en leveren alleen betrouwbare en veilige installaties. Samen met onze kennis van groepenkasten zijn wij uw ideale partner.

Contact

Groepenkast Assistent
Distributieweg 21
2404 CM Alphen aan den Rijn
 • T: 0172 – 74 55 50
 • F: 0172 – 74 55 59
 • E: info@etbhogenes.nl