Groepenkast

Uw Groepenkast vervangen, Wat nu?

Denkt u er aan om uw oude stoppenkast of groepenkast te vervangen voor een nieuwe?
Omdat uw groepenkast op dit moment te klein is voor uw wensen. Misschien wel omdat u zich niet meer veilig en comfortabel voelt met uw huidige groepenkast. Er is altijd een goede rede om een groepenkast te vervangen.

Waar aan denken voor vervanging van de groepenkast?

Het vervangen van een groepenkast is niet iets wat iedereen zomaar even kan doen. Alleen de voorbereiding voor het vervangen van de groepenkast vereist al hoge nauwkeurigheid. Hoeveel fase is uw aansluiting en wat zijn de aansluiteisen? Hoeveel groepen en hoeveel aardlekschakelaars moeten er in de nieuwe groepenkast? Dit zijn allemaal vragen die u zich voor de tijd moet stellen. Met al deze vragen kan u terecht bij de specialisten van de groepenkast assistent. De groepenkast assistent heeft al meer dan 50 jaar ervaring met het vervangen van groepenkasten en elektrotechnische installaties.

Nen3140 keuring na vervanging van de groepenkast

Bijna alle verzekeringen vragen bij het afsluiten van een brandverzekering inzicht in het NEN 3140 keuringsrapport. De groepenkast assistent kan na het vervangen ook meteen uw elektrotechnische installatie keuren. Zo bent u verzekert van een veilige installatie.
Naast het vervangen van de groepenkast zijn er nog een aantal factoren van belang voor het veilig aansluiten van uw installatie. Zoals de aarding van metalen delen als de gasleiding en de waterleiding. Bij het vervangen van de groepenkast moet de kast voldoen aan de eisen van de laatste norm en het bouwbesluit. Voor vragen hierover kunt u altijd contact opnemen met de groepenkast assistent.

Hoeveel kost het vervangen van een groepenkast?

Wie is de Groepenkast Assistent?

De groepenkast assistent is onderdeel van Elektro technisch bureau A. Hogenes uit Alphen aan den Rijn. Wij zijn gespecialiseerd in de elektrotechniek en leveren alleen betrouwbare en veilige installaties. Samen met onze kennis van groepenkasten zijn wij uw ideale partner.

Contact

Groepenkast Assistent
Distributieweg 21
2404 CM Alphen aan den Rijn
  • T: 0172 – 74 55 50
  • F: 0172 – 74 55 59
  • E: info@etbhogenes.nl